Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-limburg.nl


  Helderzienden uit Limburg geven direct hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve yuorah

Wat ben ik blij u te kennen en het is u nooit te veel als ik bel, ik hoop dat het uitkomt wat je zecht. Dikke duim voor je je bent top.




Ervaring van Maggy met helderziende Yuorah   Ervaring van Maggy met helderziende Yuorah   Ervaring van Maggy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, 2 maanden gelden zei je iets over Groningen, vastgoed is Groningen. Zelf had ik ergens anders in gedachten maar ja hoor vanaf deze week zijn we bezig in Groningen. Jeetje, wat ben jij goed en zuiver. Ik ben ervan overtuigd dat de andere voorspellingen ook uit gaan komen. Je bent vele sterren waard.




Ervaring van investeerder met helderziende Louisa   Ervaring van investeerder met helderziende Louisa   Ervaring van investeerder geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida deze morgen aan de lijn gehad. Ze weet in wat voor TZ proces ik zit en dat het niet altijd gemakkelijk is zeker als je de ander energetisch zo goed voelt in zijn goede- en slechte momenten.
Maar door haar houd ik het vol en ze weet ook altijd gelijk wat er aan de hand is. Altijd de nagel op de kop. Je bent 1 van de beste op deze channel. Supermedium en coach.




Ervaring van anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve lieve Yuorah,

Super bedankt voor in mijn leven te zijn.
wat ben je toch geweldig. Dank voor alles.




Ervaring van Sterre met helderziende Yuorah   Ervaring van Sterre met helderziende Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Sid   Ervaring van Sophie met helderziende Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Heb net een consult bij helderziende Monique gehad. Ik heb het gevoel dat je voorspellingen uitkomen en dat de vriendschap kan uitgebouwd worden tot meer. Ik heb vertrouwen.




Ervaring van Saar met helderziende Monique   Ervaring van Saar met helderziende Monique   Ervaring van Saar geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  drik ik bel jou al jaren en je ben echt de enigste meduim die het in al die jaren het goed gezien heb zo ook weer gisteren en ja hoor onverwachts kwam hij dan en hoop op al het anderen wat jij ziet met jou mooie kaart leggingen meer als de sterren aan de hemel waard .een trouwe beller uit nederland .




Ervaring van loes zanoni met helderziende Dirk   Ervaring van loes zanoni met helderziende Dirk   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dijckje
  Ervaring met helderziende Dijckje
  Hey Dijckje
Als je dit ziet kijk dan eens tussen je foto's. Je had gelijk hij ging mij sturen om af te spreken na de show. Ben aan het flippen. Hoop dat de rest nu ook uitkomt .




Ervaring van Evy met helderziende Dijckje   Ervaring van Evy met helderziende Dijckje   Ervaring van Evy geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug.




Ervaring van V met helderziende Niamh   Ervaring van V met helderziende Niamh   Ervaring van V geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dankjewel weer marya. Voor je engelengeduld met mij . Gelukkig zag jij werk dichterbij liggen, je bent een topper en een lief mens. Je zorgt ervoor dat ik moed houd in mijn strijd. Dank daarvoor. Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wat een lieverd ben jij. Kan zo enorm met jou lachen. Zo eerlijk en recht door zee ben je, en dat kan ik alleen maar enorm waarderen. Soms is de boodschap niet leuk, maar liever eerlijkheid dan een sprookje. Alles wat je op je ogen ziet is waarheid. Meer dan 5 sterren waard voor mij. Tot snel en veel liefs Stefanie.




Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie met helderziende Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau sleept me door een heftige periode heen met een niet aflatende dosis humor brengt hij enorm veel lichtheid en zet hij mij in mijn kracht. Beau is doortastend en eerlijk in zijn voorspellingen. Voor mij is hij het beste medium hier op de lijn. Tot gauw Beau.




Ervaring van Sandra met helderziende Beau   Ervaring van Sandra met helderziende Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Hey Nelleke, onze verbinding viel weg.
Wou je hartelijk bedanken voor het fijne consult, en wou je meegeven dat het enorm bijzonder was wat je allemaal vertelde. het was gewoon de nagel op de kop. Ik hoop dat je voorspelling mag uitkomen wat betreft de man met de ongezonde situatie met zijn ouders. Ik bel je zeker nog terug, als ik je te pakken krijg. Dank je wel voor je advies xxx.




Ervaring van Debby met helderziende Nellekke   Ervaring van Debby met helderziende Nellekke   Ervaring van Debby geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Chruistelle, dankjewel. heb je al enkele malen gesproken. Je geeft me rust en voel dat je eerlijk en zuiver bent. Dank. Edina.




Ervaring van Edina met helderziende Christelle   Ervaring van Edina met helderziende Christelle   Ervaring van Edina geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Dank je wel Niamh, je bent een schat.Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.




Ervaring van Cato met helderziende Niamh   Ervaring van Cato met helderziende Niamh   Ervaring van Cato geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phaedra
  Ervaring met helderziende Phaedra
  Bedankt Phaedra voor de voorspelling en voor het advies. ik ga met de nieuwe inzichten aan de slag. Top.




Ervaring van Jeniffer met helderziende Phaedra   Ervaring van Jeniffer met helderziende Phaedra   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  ik vond het een zeer fijn gesprek met medium Carola. Ze gaf me advies waar ik zeker wat mee ga doen. Doe zo verder.

Groetjes Kim.




Ervaring van Kim met helderziende Carola   Ervaring van Kim met helderziende Carola   Ervaring van Kim geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louise is een topmedium, mijn motorolie lampje branden en ze had gelijk zat geen motor olie in ook zag ze goed dat er een nieuwe motor in geplaatst zou worden in de auto en ook dat er een onderdeel besteld is waar we toen nog op gingen wachten.
Ook zag je goed over al die losser mannen in me leven die heb ik allemaal eruit gegooit.
Louise je bent meer dan 5 sterren waard xxx.




Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shariffa
  Ervaring met helderziende Shariffa
  Lieve Shariffa, wat een mooie reading heb je me gegeven, van begin tot eind, alles klopte ook. En de tijd zal het leren. Een warme groet in licht en liefde.
Liefs Suzanne.




Ervaring van Suzanne met helderziende Shariffa   Ervaring van Suzanne met helderziende Shariffa   Ervaring van Suzanne geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met helderziende Cassandra   Ervaring van Babs met helderziende Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nellekke,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Nellekke voor alles.
Liefs.




Ervaring van Koppige Steenbok met helderziende Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok met helderziende Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,
Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd.
Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park.
Veel liefs.




Ervaring van NM met helderziende Isha   Ervaring van NM met helderziende Isha   Ervaring van NM geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Ne kadar rahatlatici, huzur verici bir ses tonunuz var. Hem kartlara bakildi ve ona gore yorum yapaldi, hemde insani yondende nasihatlar verildi. Cok memnun kaldim. Sadece bir falci ile konusmadim, ben daha cok nasihat veren bir abi bir kuzen, bir baba gibi dinledim onu.




Ervaring van Seyran met helderziende Erkan   Ervaring van Seyran met helderziende Erkan   Ervaring van Seyran geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met helderziende Negilia   Ervaring van WT met helderziende Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met helderziende Kiki   Ervaring van Enya met helderziende Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met helderziende Yuorah   Ervaring van Daniella met helderziende Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-limburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden