Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-limburg.nl


  Helderzienden uit Limburg geven direct hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Lieve dinah. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.je zit er met alles echt boven op. En je bent ook zo vreselijk lief.

Dank je wel. Echt een aanrader om te bellen.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met helderziende Dinah   Ervaring van Anoniem met helderziende Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met helderziende Yuorah   Ervaring van Jo met helderziende Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sonja   Ervaring van Stefanie met helderziende Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Straffe dame. Wat ze allemaal kan vertellen zonder dat ik uitleg gaf. Echte aanrader.




Ervaring van Vicky met helderziende Angele   Ervaring van Vicky met helderziende Angele   Ervaring van Vicky geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Yasmin   Ervaring van Anoniem met helderziende Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Hallo,
Ik heb je een paar dagen geleden gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op mijn vragen. Je hebt mij weer tot rust gebracht. Ik vind je echt super goed. Een van de beste. Jammer dat je niet vaak online bent. xxxxxxxx.




Ervaring van Issa met helderziende Bhartie   Ervaring van Issa met helderziende Bhartie   Ervaring van Issa geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met helderziende Sara   Ervaring van FT met helderziende Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Tabitha heeft het altijd juist. Zij heeft nu meerdere gebeurtenissen goed voorspeld, zelfs qua tijd. Tabitha heeft ook enorm veel humor en ze geeft ook super goed advies in hoe men met de situatie moet omgaan.




Ervaring van F met helderziende Tabitha   Ervaring van F met helderziende Tabitha   Ervaring van F geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met helderziende Olivia   Ervaring van L. met helderziende Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met helderziende MathildaNili   Ervaring van H met helderziende MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens.




Ervaring van nola met helderziende Morgane   Ervaring van nola met helderziende Morgane   Ervaring van nola geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Wat ben ik blij dat ik met haar gesproken heb. Ik voel me nu een stuk sterker dan voorheen. Wat een lieve schat en ze voelt het precies aan. Heel mooi.




Ervaring van Suzanne met helderziende Maddy   Ervaring van Suzanne met helderziende Maddy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met helderziende Dirk   Ervaring van Pierette met helderziende Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Bedankt voor je consult, net zo eerlijk en duidelijk. Lief dankjewel, ik ga me best doen. Groetjes en een knuffel.




Ervaring van Sandy met helderziende Tancy   Ervaring van Sandy met helderziende Tancy   Ervaring van Sandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met helderziende Sonja   Ervaring van Mandy met helderziende Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met helderziende Joke   Ervaring van Petra met helderziende Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met helderziende Chantal   Ervaring van Happy met helderziende Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  supermedium, got it allright at the end.




Ervaring van Fons met helderziende Beau   Ervaring van Fons met helderziende Beau   Ervaring van Fons geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met helderziende Mari Elena   Ervaring van Els met helderziende Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Afgelopen week voorspelde je dat er een bericht naar me onderweg was van een vrouw. Ik had geen idee wie of wat. Tot ik gisteravond uit het niks een berichtje kreeg van een vroegere vriendin waar ik al een poos geen contact meer mee heb met een verzoek m af te spreken. Helemaal verbaasd was ik omdat ik geen bericht van haar verwachtte. Ik moest gelijk aan jouw voorspelling denken. Spot on. Ik ben heel benieuwd wanneer je andere voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt.




Ervaring van D. met helderziende SherlockOryn   Ervaring van D. met helderziende SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Super ongelofelijk wat hij zegt zonder voorkennis.




Ervaring van Nicole met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Nicole met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met helderziende Monique   Ervaring van Inge met helderziende Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Dankjewel voor het fijne gesprek van zondag. Je had snel de juiste energieen van mij en de personen te pakken. Ben heel erg benieuwd naar de voorspellingen en ik bel je snel weer. xxx.




Ervaring van P met helderziende Tabitha   Ervaring van P met helderziende Tabitha   Ervaring van P geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau, effe een berichtje voor jou. Hoe goed jij overal doorheen prikt en iemands ware karakter onthuld. Gewoon pats boem waarheid en nergens omheen draaien. Chapeau.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hallo Anouk, ik bel je steeds met de zelfde vragen en je blijft steeds zeggen dat het goed komt en weer contact krijg met die ene persoon( je weet wel wie). Steeds weer heb je gelijk, je zei me zelfs dit weekend ga je hem zien en ja hoor is ook gebeurt. Ik heb een leuk weekend gehad. Je bent de beste hier op de lijn dank je wel voor alles. Liefs Anneke.




Ervaring van anneke met helderziende Anouk   Ervaring van anneke met helderziende Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Wauw wauw wauw Shiloh. Sorry dat ik je zolang voor me gehouden
heb. Supergesprek met je gehad. Heel goed bij het invoelen, bedankt voor de wijze raad. Mooi om te horen dat het goed gaat met mijn vader.
Je bent een heel spontaan medium. Dank je voor alles wat je mij verteld hebt neem het zeker mee. Ik geef je nog een warme knuffel C.




Ervaring van C met helderziende Shiloh   Ervaring van C met helderziende Shiloh   Ervaring van C geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.




Ervaring van nicole met helderziende Anouk   Ervaring van nicole met helderziende Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met helderziende Chantal   Ervaring van A met helderziende Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met helderziende Kiki   Ervaring van Marijke met helderziende Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met helderziende Sonja   Ervaring van Anouck met helderziende Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Dank u wel voor uw 2 mooie korte gesprekjes van daarnet mw Tineke. Ik ga uw advies ook opvolgen over die warme cola en es kijken hoe gauw het werkt. Heb helaas geen houten lepel in huis dus dan maar die cola een half uurtje laten staan. Jammer dat ik niet eens de kans kreeg om u bij geen van beide gesprekjes te bedanken. Dus bij deze hartelijk bedankt voor onze korte maar fijne gesprekjes. En wanneer het zover is laat ik u weten als het zilver of goud is (maar mijn gevoel zegt nu al goud en een bracelet en/of oorbellen). Ik bel u zeker weer.

Judy.




Ervaring van Judy met helderziende Tineke   Ervaring van Judy met helderziende Tineke   Ervaring van Judy geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-limburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden